Mrt

İzmir Güzelbahçe 60.yıl Anadolu lisesi ile okul ortaklığı projesi kapsamında 11 E sınıfı ögrencileri Gülbahar Demir, Kayra Berk Akgöz ,Şevval Akay isimli öğrencilerimiz ders kitabı Gesundheit ünitesine yönelik diyalog çalışması yapmışlardır.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi etkinlikleri kapsamında atasözleri ve deyimlerimizi resim ile anlatmak amacıyla etkinlik yapılmıştır.

Mrt

Okul ortaklığı projesi kapsamında farklı rakımlarda bulunan İzmir ve Kırşehir illerindeki açık hava basıncının suyun kaynama noktası üzerindeki etkisi incelenmiştir.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ORTAK SINAV TAKVİMİ

Ock

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KIRŞEHİR LİSESİ ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVI TAKVİMİ

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Edebiyat Öğretmenleri tarafından sınıflarda "Anlamını Bul" , "Anlat Bakalım" etkinlikleri yapıldı. Ayrıca tüm sınıflarda "Hatırlatmaca" etkinliği çerçevesinde belirlenen kelimelerle başka kelimeleri çağrıştırmayı hedefleyerek bulmaca çözdürüldü.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz Divanu Lugatit Turk incelemesi yaptı. Eski Türkçe kelimelerin günümüz Türkçesindeki karşılıklarınıı bularak okulumuzda sergilenmek üzere pano hazırladılar.