Gökçen KÖKTAŞ - Okul Müdürü

1991´de Kırşehir´de doğdum. İlkokul ve ortaöğretim eğitimimi Kırşehir´de tamamladım. Ahi Evran Üniversitesi´nde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümünden 2013 yılında mezun olarak lisans eğitimimi tamamladım. Yüksek Öğreninimimi Ahmet Yesevi Üniversitesi Kamu Yönetimi Siyaset Bilimi Bölümünde Yapmaktayım. 2015 Yılında ilk görev yerim olan Van ilinin Özalp ilçesinde bulunan Yünkuşak Ortaokuluna atandım ve doğu görevimi burada tamamladım. 2018 yılında Kırşehir ilinin Çiçekdağı ilçesinde bulunan Köseli İmam Hatip Ortaokulu´na atandım ve 2 yıl öğretmenlik görevimi yerine getirdikten sonra 2020 yılında Müdür Yardımcısı olarak Mucur Anadolu İmam Hatip Lisesine atandım . Ardından iki yıl Mucur Fatih ortaokulunda Bilişim Teknolojileri öğretmeni olarak çalıştım. 27/10/2023 tarihinden itibaren Kırşehir Lisesi Okul Müdürü olarak görev yapmaktayım.