Ara

9/A sınıfı öğrencimiz Tuana Bayraktar Uluslararası Antalya  Muaythai Açık Kupasında birinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder milli sporcu olmaya giden süreçte kendisine başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri için velilerimiz ile devamsızlık ve genel öğrenci durumu değerlendirilmesi toplantısı yapılmıştır.

Ara

Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Müsabakalarında okulumuz öğrencileri 5 ALTIN, 7 GÜMÜŞ, 6 BRONZ madalya almışlardır. Öğrencilerimize başarılar diler emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Sevgi Dede'ye teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Okul Müdürümüz öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlamış, öğretmen arkadaşlarımıza günün anlam ve önemi çerçevesinde bir hediye takdim etmiş ve hep birlikte günün anısına pasta kesmişlerdir. Bu vesile ile bu kutsal mesleği icra eden, öğrencilerden emeğini esirgemeyen öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz.

Ekm

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Dilek YURDUGÜL ve öğrencilerimizin emeğiyle  faaliyete geçen atölyemizde öğrencilerimiz yetenekleri doğrultusunda birçok faaliyet gerçekleştiriyor.  Öğrencilerimizin derslerde edindikleri bilgileri gerçek hayatla ilişkilendirmelerini ve yaratıcı ürünlere dönüştürmelerini hedefleyen atölyemizden çıkan ürünler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında okulumuzda sergilenecektir.